Kopi af Coffee cake

2022-02-06

Nem og lækker brunsviger.

  • 250 g. mel
  • 3 tsk. bagepulver
  • ½ tsk. salt
  • 130 g. sukker
  • 2 tsk. vanillesukker
  • 40 gr. smør i tern/tynde skiver
  • 1 æg
  • 2,5 dl. sødmælk

Fyld

  • 90 g. smør
  • 225 g. brun farin
  • 2 tsk. kanel
  • Gør en lille bradepande (ca. 24-25 cm x 28-19) klar med bagepapir
  • Tænd for ovnen på 190 grader
  • Bland det tørre sammen
  • Smuldre smøret i
  • Pisk æg og mælk og hæld det i - vend det hurtigt rundt, det gør ikke noget, at det ikke er perfekt rørt ud
  • Hæld det i bradepanden
  • Bag den i 10 min.
  • Mens den bager, koges fyldet indtil farinen er smeltet (så det ikke knaser)
  • Tag kagen ud, og fyldet hældes over. Prik huller ned i dejen med enden af en stor ske fx. en træ-ske
  • Sæt kagen ind i ovnen, og bag den yderligere 20-25 min., men stik med en strikkepind/kødnål, og tjek, om der hænger dej ved

OBS! Tjek gerne før de 20 min - så den ikke bliver tør!

Smager skønt nybagt, men kan varmes op på en brødrister/panini-grill, så smager den næsten lige så godt.

Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang