Kopi af Coffee cake
2022-02-06

Nem og lækker brunsviger.
- 250 g. mel
- 3 tsk. bagepulver
- ½ tsk. salt
- 130 g. sukker
- 2 tsk. vanillesukker
- 40 gr. smør i tern/tynde skiver
- 1 æg
- 2,5 dl. sødmælk
Fyld
- 90 g. smør
- 225 g. brun farin
- 2 tsk. kanel
- Gør en lille bradepande (ca. 24-25 cm x 28-19) klar med bagepapir
- Tænd for ovnen på 190 grader
- Bland det tørre sammen
- Smuldre smøret i
- Pisk æg og mælk og hæld det i - vend det hurtigt rundt, det gør ikke noget, at det ikke er perfekt rørt ud
- Hæld det i bradepanden
- Bag den i 10 min.
- Mens den bager, koges fyldet indtil farinen er smeltet (så det ikke knaser)
- Tag kagen ud, og fyldet hældes over. Prik huller ned i dejen med enden af en stor ske fx. en træ-ske
- Sæt kagen ind i ovnen, og bag den yderligere 20-25 min., men stik med en strikkepind/kødnål, og tjek, om der hænger dej ved
OBS! Tjek gerne før de 20 min - så den ikke bliver tør!
Smager skønt nybagt, men kan varmes op på en brødrister/panini-grill, så smager den næsten lige så godt.