Gulerods-namul

2021-01-03

Ingredienser til marinade

  • 2 fed hvidløg
  • 6 spsk. soya
  • 1-2 spsk. honning/sirup
  • 1 tsk. ristede sesamfrø
  • 2 spsk. sesamolie
  • 2-3 forårsløg
  • Chili

Ingredienser til stegning

  • Sesamolie eller neutral olie
  • 3-4 fed presset hvidløg

Fremgangsmåde

  • Skræl min. 5 store gulerødder
  • Skær dem i julienne: 
  • skær i tynde skriver på skrå
  • læg skiverne forskudt oven på hinanden, så de danner en lang stribe, som du kan skære hen over i julienne
  • Svits gulerødderne lidt ad gangen:
  • varm olien på medium varme
  • tilsæt gulerødderne og svits
  • tilsæt hvidløg
  • tag dem af og gentag
  • Vend marinaden i gulerødderne
  • Smag til med mere chili/peber
  • Pynt evt. af med sesamfrø og forårsløg

TIPS: namul kan spises koldt og anvendes i bibimbap.

Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang