Brownie

2022-08-23

Nem og lækker brownie - for at der er bid i den, uden den er hverken flydende eller tør, så husk 2 ting:

  • Pisk æg og sukker længe
  • Hold øje med bagetiden!

Ingredienser

  • 400 g. smeltet og afkølet smør
  • 8 æg
  • 12 dl. sukker
  • 6 dl. hvedemel
  • 16 spsk. kakao
  • 6 tsk. vaniljesukker
  • 4 knivspidse salt

Fremgangsmåde

  • Pisk æg og sukker længe
  • Smelt smør og afkøl det
  • Bland og sigt de tørre ingredienser
  • VEND ikke pisk på skift smør og de tørre ingredienser i ægge/sukker blandingen

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • Beklæd en medium stor bageform med bagepapir (den form vi bruger er ca. 35x25 og min. 5-6 ca. høj), og bag kagen på 180 grader i ca. 1 time og 15 til 30 min.
  • Stik i kagen efter en time med en kødpind/tynd strikkepind/grillpind, hvis det, der hænger ved, er meget tyndt, så skal den have mere
  • Stik løbende, for ikke at overbage den, så den bliver tør. Konsistensen skal være sej indeni, men sprød uden på
  • Når det, der hænger ved pinden er fugtigt/fnuller, så er den klar

Enjoy!

Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang