Brownie
2022-08-23
Nem og lækker brownie - for at der er bid i den, uden den er hverken flydende eller tør, så husk 2 ting:
- Pisk æg og sukker længe
- Hold øje med bagetiden!
Ingredienser
- 400 g. smeltet og afkølet smør
- 8 æg
- 12 dl. sukker
- 6 dl. hvedemel
- 16 spsk. kakao
- 6 tsk. vaniljesukker
- 4 knivspidse salt
Fremgangsmåde
- Pisk æg og sukker længe
- Smelt smør og afkøl det
- Bland og sigt de tørre ingredienser
- VEND ikke pisk på skift smør og de tørre ingredienser i ægge/sukker blandingen
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Beklæd en medium stor bageform med bagepapir (den form vi bruger er ca. 35x25 og min. 5-6 ca. høj), og bag kagen på 180 grader i ca. 1 time og 15 til 30 min.
- Stik i kagen efter en time med en kødpind/tynd strikkepind/grillpind, hvis det, der hænger ved, er meget tyndt, så skal den have mere
- Stik løbende, for ikke at overbage den, så den bliver tør. Konsistensen skal være sej indeni, men sprød uden på
- Når det, der hænger ved pinden er fugtigt/fnuller, så er den klar
Enjoy!