Spidskål i soya-citron dressing
½ spidskålCa. ½ citron - saft og skalCa. 4 spsk. soyaCa. 2 spsk sesamolie - gerne den der er lavet på ristede sesam½ tsk. saltPynt af med ristede sesamfrø
½ spidskålCa. ½ citron - saft og skalCa. 4 spsk. soyaCa. 2 spsk sesamolie - gerne den der er lavet på ristede sesam½ tsk. saltPynt af med ristede sesamfrø
Denne ret er en rigtig studenterret - god til sidst på måneden, når der ikke er så meget tilbage på madbudgettet.
Hakket oksekød....hm, ikke videre interessant. MEN denne ret er super lækker og kan varieres på mange måder eller bruges, hvis du skal tømme køleskabet - en asiatisk biksemad.
TIPS: namul kan spises koldt og anvendes i bibimbap.
TIPS: de kan holde sig i køleskabet i nogle dage, dog skal vandet drænes og evt. suppleres med ekstra marinade.
Denne karry-pasta kan du bruge til kyllinge i karry, boller i karry, svin i karry og meget mere...
Dejlig nudel salat - den hurtige version
Marinaden kan bruges til al slags kød og grøntsager.
Namul betyder grønne blade, der er marineret.
Dejlig nudel salat - den fulde version